Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2024

Maklum balas anda membantu kami menambah baik platform anda dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat penarafan dan berikan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!. Lihat penarafan dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2023-08-04 15:05:08
Ok app
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-08-04 11:56:32
Simple organization and nice broker with no delay.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-08-03 22:54:55
Blessed
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-08-03 21:16:50
Great platform
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-08-02 11:25:05
What I like about PO TRADE broker is the active support service. Peoblems and inquiry are delt with very convenient. Big up, keep it up.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-08-02 02:16:12
Number one high frequency broker.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-08-01 22:26:59
At this time, the PO TRADE platform has demonstrated a commitment to delivering agility in deposits and payments. It has an excellent response time in positioning operations in the market. I have recommended and I do not regret it.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-07-31 08:45:33
well this is very good trading platform for me. Simple interface easy to use for newbies, supports many convenient functions along with a very good level of security. I like PO TRADE
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-07-31 08:30:43
The app is easy to use
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-07-31 02:37:27
The app is easy to use with simple UI design for new user to easy to start trading. The trading combine alot of great indicator Ex MACD, RSI,.... The bot is also great and easy to setup and bring back reasonable profit. Lastly, everything can be withdraw with KYC verify only for 5 min. However, there are still some error and improvement. Firstly, the bot would not be able to find signal around some specific time (around 9-10 pm GMT till morning - still not work when i write this review). Secondly, the app in the future could list in Crypto trade cause there is only Forex Trade)
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk PO TRADE

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan