Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2024

Maklum balas anda membantu kami menambah baik platform anda dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat penarafan dan berikan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!. Lihat penarafan dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2022-05-02 14:27:38
Great
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-04-30 07:13:09
Good to have such an amazing platform i love it and recomend to others. Thanks
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-04-28 11:15:58
Best broker ive met so far
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-04-28 06:18:08
This is a great website to trade
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-04-28 05:13:04
SUper easy platform to learn and execute trades. OTC is great because you can trade around the clock. The demo account is HUGE for learning the strategies and how to use the indicators.

Only one thing I wish they improved on is the deposit and withdrawal options. I would like to see lower limits for all currencies and also, more currencies available to use.

Overall, I really enjoy this platform even though I haven't managed to get my profits into a positivenumber yet. I never walk away when I should. Over-trade right into a blown account every time. Stupid me!

Regardless----Great spot to learn binary options and make money. Give it a try and use one of the many promo codes available to get started.

Good Luck!
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-04-28 03:23:22
عالی عالی عالی
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-04-27 07:59:35
بهترین سایتی که دیدم واریز و برداشت آسان و آنی، اندیکاتورهایی که هر معامله‌گری نیاز داره اینجا هست، بهونه‌های الکی برای ثبت‌نام ایرانیها نداره و با خیال راحت داخلش معامله کنید
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-04-26 02:22:58
خیلی خیلی عالی
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-04-26 01:36:09
it pretty good way to make cash if you need extra money
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-04-25 16:37:35
Easy to use, understand and a great broker with higher payout percentages.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk PO TRADE

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan