Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2024

Maklum balas anda membantu kami menambah baik platform anda dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat penarafan dan berikan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!. Lihat penarafan dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2021-09-22 09:20:35
Everything is legit. Nothing bad to say. The only problem might be that i was not able to withdraw money on the same card I made deposit.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-22 01:36:18
i want to thank Mr, Stanislav for good and quick supports
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-21 18:59:11
This app is amazing just do your research on trading and start small then as u get hang you’ll find your way
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-21 18:31:28
PO TRADE is reliable and they work hard to please their users !
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-21 16:53:27
PO TRADEs has changed my life. The speed and accuracy within the app are unmatched. I recommend it to anyone looking for a new platform.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-21 15:38:24
Best reading app on the phone for beginners and experts alike!
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-21 15:10:09
Great app recomended.!!!!!1!
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-21 13:59:09
PO TRADEs has changed my life. The speed and accuracy within the app are unmatched. I recommend it to anyone looking for more out of FOREX
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-21 13:21:32
One of the best mobile trading
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-21 12:34:00
Excellent platform for real time trading and learning.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk PO TRADE

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan