Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2024

Maklum balas anda membantu kami menambah baik platform anda dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat penarafan dan berikan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!. Lihat penarafan dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2021-04-03 18:39:07
I LOVE PO TRADE! I've tried a few other platforms and this one is by far the best one with consistent profits. Those who complain it's a scam just don't seem to know how to read charts etc. I was able to leave my 9-5 and have financial freedom thanks to these guys. :)
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-04-02 15:47:49
The platform is good
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-03-31 04:23:14
i love this app its amazing for trades a1
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-03-29 09:21:42
Very impressive platform and setup! Glad I joined!
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-03-27 17:35:52
every thing is excellent except, the delay in accepting the trades, which is problematic for one minute traders
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-03-23 16:53:16
PO TRADE is very user friendly and effective! Great perks as well!
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-03-22 14:32:17
It is a suitable option to testify how you are well done at binary trading
Keep running the platform and enjoy earning reasonable profits , don't forget to acknowledge your friends what is your position at PO TRADE!
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-03-21 05:42:45
Trading 24/7!
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-03-19 17:08:29
great platform
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-03-19 01:54:10
Хорошо будет если вы сделаете с какой карты пополняешь она автоматом сохраняется в системе чтобы можно было на неё вывести средства
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk PO TRADE

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan