Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2024

Maklum balas anda membantu kami menambah baik platform anda dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat penarafan dan berikan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!. Lihat penarafan dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2021-04-19 22:42:38
This platform is great! Although you must know what you're doing,if not youll send BTC to someone else, it is a great platform. The other reviews on here are more than likely because they lost money on trades , or sent BTC to the wrong wallet. Great Platform and I recommend it to those close to me. Keep up the good work PO TRADE !
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-04-14 05:22:47
Love this platform. Beginner friendly and exciting . Being able to make money from the comfort of your home is Awesome!!
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-04-13 17:52:47
Awesome and easy to use!
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-04-11 03:55:18
Something cool and creatively put together. Worth investing.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-04-10 19:36:05
Great platform
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-04-10 11:02:04
there are some hicups but overall a decent learning experience
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-04-10 06:02:51
Nice to trade
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-04-08 19:29:08
I lost some money my first time around, but now I have gotten better and learned new strategies, and I am making some profit, slowly but surely
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-04-07 06:50:25
PocketOption is probably one of the better brokers. The buyouts could be better during the times that I trade. Sometimes a bit laggy when inputing a trade also. Love that you can put candles on the chart & mark them up. You can also add indicators & trade on them. That is big for me!
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-04-04 11:34:53
Really awesome platform used to trade. Indicators are easy to follow once you understand it. So many helpful people willing to assist.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk PO TRADE

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan