Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2023

Maklum balas anda membantu kami menambah baik perkhidmatan dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat rating dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2021-12-06 04:54:33
Very good... Deposit dan penarikan sangatlah cepat,... Sukses selalu...
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-12-04 06:42:52
I love pocket option!!!!
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-12-02 00:05:41
great trading broker haven't had any problems, and its very easy to use
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-11-30 03:19:23
I love this broker! when i start i was worried about my withdrawals but i already take out more than 3000 dls! i read a lot of bad reviews but i can asure you. this is true and is working 100 %
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-11-28 19:54:02
I have traded in binary option form two years i have used lot of brokers but Trading with pocket option has no compromise with other brokers.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-11-26 10:37:29
Great trading website, everything is clean and understandable.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-11-26 08:39:28
best plateform ever
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-11-25 13:31:03
I have tried quotex , binomo , iqoption. Pocket option is best choice. It provides many additional features like 15 sec expiry , analytics and tournaments.

Keep growing pocket option!
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-11-24 00:57:49
We need to better the indicators in the app it’s too limited for me. I don’t use 35 period on EMA
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
Thank you for the feedback. We will make sure to keep it in mind when preparing future updates.
2021-11-23 18:39:48
very good
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk PO TRADE

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan