Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2023

Maklum balas anda membantu kami menambah baik perkhidmatan dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat rating dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2023-01-04 20:14:01
The platfrom has treated me well.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-01-04 19:04:48
this has got to be one of the best if not the best trading platform ive ever been on! Will be telling all my friends about it!
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-01-04 15:52:15
Awesome Outstanding
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-01-04 13:30:55
Pocket option is simply the best broker I really do love it here. Patience and money management is the key. I know. Now I only have to take my own advice
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-01-04 05:35:01
user friendly interface
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-01-04 04:27:03
Great trading platform! Highly recommend
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-01-04 01:15:14
..It has a demo account so you can lean before take taking your 1st risk in trading
I also like the fact it links to coinbase so far all in all good tool to making $$$
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-01-03 10:01:32
great platform
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-01-02 15:41:54
Great platform. Easy-to-use and great rewards
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-01-02 14:27:14
Pocket option is best platform in world well deposit and fast withdrawal everything is fine and smooth customer service also super
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk PO TRADE

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan