Motorul optimizat de randare a graficelor reduce timpul de încărcare și mărește durata de viață a bateriei cu până la 25%.

Recenzii reale 2024

Feedback-ul dvs. ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile si sa va oferim o experienta de tranzactionare mai buna, adaptata in mod specific nevoilor dvs.. Vizualizati evaluarile si lasati-va propriile sugestii. Apreciem parerea dumneavoastra!

Recenziile Clienților

2022-10-20 07:47:08
Reliable platform!! I learnt trading and start earning using PO TRADE 5 stars
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2022-10-19 19:58:02
Nice company and the most beautiful thing the trading process
I like PO TRADE so much highly recommended this company
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2022-10-19 09:41:58
this is the good platform to earn and doing work confident
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2022-10-17 14:06:47
Nice app very quickly alll thank you so much
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2022-10-17 05:36:52
Amazing platform. I absolutely kove PocketOption!
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2022-10-16 19:10:35
Its a good platform to trade on although i consider myself to still be new at it i have no complaints
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2022-10-16 18:21:20
Amazing platform. I absolutely love PocketOption!
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2022-10-15 10:39:07
Definitely a Great Platform to trade ! P.O. is one the biggest & best brokers that I highly recommend to everyone to not only invest ; but to find the love within your work & effort of learning what the market is all about! Peace & Love!
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2022-10-14 23:09:23
The only thing that would make the platform over all better is being able to withdraw sooner, meaning within the hour or up to 4 hours but besides that ….Great platform I will recommending it to every one I know!!!
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2022-10-14 16:31:02
PO is d best broker ever but withdrawal policy needs to be improved.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original

Trimiteți o recenzie pentru PO TRADE

Vă rugăm să rețineți

Trebuie să fiți un utilizator verificat pentru a trimite o recenzie