Отображение графиков оптимизировано для быстрой загрузки и сохранения заряда батареи до 25% дольше.

Отзывы 2024

Ваши отзывы помогают нам улучшать обслуживание и обеспечивать комфортную торговлю, разработанную специально под ваши нужды. Просматривайте рейтинги и оставляйте ваши предложения. Мы ценим вашу обратную связь!

Отзывы клиентов

2022-03-03 05:39:16
I was able to make 20k on this platform in one day
отзывы публикуются без изменений исходного текста
2022-03-02 06:39:14
Now I invest with Pocketoption
отзывы публикуются без изменений исходного текста
2022-02-28 19:31:39
Love this platform. Ease of use. Just have to be smart and have the right mindframe. Highly recommended
отзывы публикуются без изменений исходного текста
2022-02-28 09:53:08
This is a really great site to use it definitely can change the outcome of your lifestyle in a positive way and make you truly self made.
отзывы публикуются без изменений исходного текста
2022-02-27 16:58:49
Really great platform and good support
отзывы публикуются без изменений исходного текста
2022-02-26 23:02:33
The best broker I've used in my trading experience!!! I love the high payouts ????
отзывы публикуются без изменений исходного текста
2022-02-26 11:58:40
GREAT platform for my fast trades on binary!!!!
отзывы публикуются без изменений исходного текста
2022-02-25 06:06:17
Great Platform with the best…
Great Platform with the best technology, really high pay rates and tons of options to trade, and outstanding rapid-response customer service. Plus they offer great rewards when you trade on this platform.
отзывы публикуются без изменений исходного текста
2022-02-25 05:55:18
افراد مختلف در پاکت آپشن نظرات مختلفی دارند. من به نظرات همه احترام میگزارم، اما برخی از نظرات بدون حقیقت و خارج از انصاف هستند. نظرات افرادی که بدون دانش ترید می کنند، این افراد در صورت برنده شدن برد خودشون رو به توانایی خودشون و هنر معامله مرتبط می دانند و در صورت باخت،تقصیر رو به گردن بروکر می اندازند.
به نظر من ترید کردن بدون دانش ترید در هر بازار به قمار شباهت دارد پس بدون دانش باینری نباید وارد بازی باینری بشویم. پاکت آپشن تنها بروکری است که علاوه بر تلاش برای آموزش مشتریان در تمام مراحل همراه مشتریان آماتور و حرفه ای خود است و من اگرچه هنوز به سود نرسیدم ولی به این نتیجه رسیدم که پاکت آپشن از سود بردن مشتریان و ترغیب دیگر مشتریان به ترید بیشتر سود میبرد و تمام تلاش خود را برای آشنایی مشتریان با دانش ترید می کند. من از پاکت آپشن سپاسگزارم.
отзывы публикуются без изменений исходного текста
2022-02-23 15:56:13
این بروکر جزو بهترین بروکرهاست با پلتفرم عالی و اندیکاتور و اسیلاتورهای متعدد، پشتیبانی از اکثر ارزها و سهام ها ، واریز و برداشت سریع و به طریق های مختلف، و پشتیبانی قوی و عالی. من که خیلی راضی ام.
отзывы публикуются без изменений исходного текста

Оставить отзыв для PO TRADE

Обратите внимание

Вам необходимо быть верифицированным пользователем для добавления отзыва