Відображення графіків оптимізовано для швидкого завантаження та збереження заряду батареї до 25% довше.

Відгуки 2024

Ваші відгуки допомагають нам покращувати обслуговування та забезпечувати комфортну торгівлю, розроблену спеціально під ваші потреби.. Переглядайте рейтинги та залишайте ваші пропозиції. Ми цінуємо ваш зворотній зв'язок!

Відгуки клієнтів

2022-03-02 06:39:14
Now I invest with Pocketoption
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-02-28 19:31:39
Love this platform. Ease of use. Just have to be smart and have the right mindframe. Highly recommended
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-02-28 09:53:08
This is a really great site to use it definitely can change the outcome of your lifestyle in a positive way and make you truly self made.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-02-27 16:58:49
Really great platform and good support
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-02-26 23:02:33
The best broker I've used in my trading experience!!! I love the high payouts ????
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-02-26 11:58:40
GREAT platform for my fast trades on binary!!!!
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-02-25 06:06:17
Great Platform with the best…
Great Platform with the best technology, really high pay rates and tons of options to trade, and outstanding rapid-response customer service. Plus they offer great rewards when you trade on this platform.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-02-25 05:55:18
افراد مختلف در پاکت آپشن نظرات مختلفی دارند. من به نظرات همه احترام میگزارم، اما برخی از نظرات بدون حقیقت و خارج از انصاف هستند. نظرات افرادی که بدون دانش ترید می کنند، این افراد در صورت برنده شدن برد خودشون رو به توانایی خودشون و هنر معامله مرتبط می دانند و در صورت باخت،تقصیر رو به گردن بروکر می اندازند.
به نظر من ترید کردن بدون دانش ترید در هر بازار به قمار شباهت دارد پس بدون دانش باینری نباید وارد بازی باینری بشویم. پاکت آپشن تنها بروکری است که علاوه بر تلاش برای آموزش مشتریان در تمام مراحل همراه مشتریان آماتور و حرفه ای خود است و من اگرچه هنوز به سود نرسیدم ولی به این نتیجه رسیدم که پاکت آپشن از سود بردن مشتریان و ترغیب دیگر مشتریان به ترید بیشتر سود میبرد و تمام تلاش خود را برای آشنایی مشتریان با دانش ترید می کند. من از پاکت آپشن سپاسگزارم.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-02-23 15:56:13
این بروکر جزو بهترین بروکرهاست با پلتفرم عالی و اندیکاتور و اسیلاتورهای متعدد، پشتیبانی از اکثر ارزها و سهام ها ، واریز و برداشت سریع و به طریق های مختلف، و پشتیبانی قوی و عالی. من که خیلی راضی ام.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-02-23 15:24:39
Just joined pocketoption after reviewing it for a week now. I'm excited to get started. Go PO!!!!
відгуки публікуються без змін оригінального тексту

Залишити відгук для PO TRADE

Зверніть увагу

Вам необхідно бути верифікованим користувачем, щоб мати змогу залишити відгук