Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Stvarne recenzije 2024

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Recenzije korisnika

2021-09-21 15:10:09
Great app recomended.!!!!!1!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-09-21 13:59:09
PO TRADEs has changed my life. The speed and accuracy within the app are unmatched. I recommend it to anyone looking for more out of FOREX
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-09-21 13:21:32
One of the best mobile trading
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-09-21 12:34:00
Excellent platform for real time trading and learning.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-09-21 11:56:37
Nice!!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-09-21 11:17:55
PO TRADE is a platform that I really like using. I love it
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-09-21 10:59:42
It’s a wonderful trading platform I recommend you guys to join and experience the best of your demo and live trading sessions
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-09-21 10:57:09
all perfect. Very fast servers and perfect execution. Very reliable
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-09-21 10:30:48
The best place to trade, fast payouts, easy to read charts and a ton of useful tools for daily trading. And a chat room that makes this place special.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-09-21 08:38:40
If you want to become successful in trading the first step is to get PO Trade. There's nothing better when it comes to trading from your iPhone or computer
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za PO TRADE

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik