Відображення графіків оптимізовано для швидкого завантаження та збереження заряду батареї до 25% довше.

Відгуки 2024

Ваші відгуки допомагають нам покращувати обслуговування та забезпечувати комфортну торгівлю, розроблену спеціально під ваші потреби.. Переглядайте рейтинги та залишайте ваші пропозиції. Ми цінуємо ваш зворотній зв'язок!

Відгуки клієнтів

2023-01-04 19:04:48
this has got to be one of the best if not the best trading platform ive ever been on! Will be telling all my friends about it!
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2023-01-04 15:52:15
Awesome Outstanding
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2023-01-04 13:30:55
PO TRADE is simply the best broker I really do love it here. Patience and money management is the key. I know. Now I only have to take my own advice
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2023-01-04 05:35:01
user friendly interface
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2023-01-04 04:27:03
Great trading platform! Highly recommend
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2023-01-04 01:15:14
..It has a demo account so you can lean before take taking your 1st risk in trading
I also like the fact it links to coinbase so far all in all good tool to making $$$
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2023-01-02 15:41:54
Great platform. Easy-to-use and great rewards
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2023-01-02 14:27:14
PO TRADE is best platform in world well deposit and fast withdrawal everything is fine and smooth customer service also super
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2023-01-02 07:27:18
this is the best platform for trading!!!
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2023-01-01 21:05:10
Best platform
відгуки публікуються без змін оригінального тексту

Залишити відгук для PO TRADE

Зверніть увагу

Вам необхідно бути верифікованим користувачем, щоб мати змогу залишити відгук