Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Stvarne recenzije 2024

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Recenzije korisnika

2023-02-12 18:07:31
AMAZING
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-02-11 15:46:13
PO TRADE is very good broker .Fast deposit and withdrawls ..Customer support is top notch..Uid - 36507674
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-02-11 11:34:28
I HAVE WITHDRAW 200$ BUT IN MY PO TRADE ID 689$ AVAILBLE ON THAT TIME BUT MY WITHDRAWAL DECLINED VERY DISAPPOINTED
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-02-11 09:15:12
I recieved a mail saying you have got a gift of 75$ bonus direct to your account. I tried to claim it but than it got disappeared. I try to contact customer service they told md it was created to your account and was used.
I checked every single transaction, gift history, purchase i claimed, bonus I claimed I didn't find it anywhere.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-02-11 06:30:06
Love this app
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-02-11 02:09:28
Too laggy.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-02-10 20:04:53
I love PO
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-02-10 19:04:04
Its good.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-02-10 18:01:29
Good morning, I'm wanting to make the deposit of the first deposit at the brokerage and I'm not finding the debit or credit card option, it's only appearing for Crypton coins
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-02-10 12:13:03
best ever trading platform i have seen
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za PO TRADE

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik