Zoptymalizowany silnik renderujący wykresy skraca czas ładowania i zwiększa żywotność baterii do 25%..

Recenzje rzeczywiste 2024

Twoja opinia zwrotna pomoże nam ulepszać usługę i zapewni wam lepsze doświadczenia handlowe, dostosowane konkretnie do waszych potrzeb. Zobacz oceny i zostaw swoje sugestie. Doceniamy wasze opinie zwrotne!

Recenzje Klientów

2023-04-05 21:13:32
I love the trading platform but I feel like the bots are causing glitches because there are times when I've won and I didn't get paid for it and there are times that I lost and I did get paid for it although my wins not being paid outweigh my losses I've only been paid on a loss maybe twice but I've lost over $100 on trades that were in the profit but I never received the profit that needs to be fixed
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-04-05 12:33:32
Legit platform. withdrawals are fast! support is very responsive.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-04-05 08:43:35
Awesome trading app, I recommend this to all beginners.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-04-05 03:47:03
Love trading on PO TRADEs. Really is the best, Recommend it to all my riends
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-04-04 22:27:41
Just started using a trading app that gamifies my investments! It’s been a great way to set goals and track progress. #investing #gamification
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-04-04 18:40:24
It is easy money
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-04-04 11:02:53
Trust worthy broker!
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-04-04 06:16:55
Awesome app to learn
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-04-04 03:16:06
best broker
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-04-03 18:40:21
PO TRADE is a great broker with clear rules, one can deposit with peace of mind that when withdrawing the profits they comply. This brocker can be trusted.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym

Wyślij recenzję dla PO TRADE

Prosimy o zwrócenie uwagi

Aby przesłać recenzję musisz być zweryfikowanym użytkownikiem