Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Stvarne recenzije 2024

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Recenzije korisnika

2022-03-03 05:39:16
I was able to make 20k on this platform in one day
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-03-02 06:39:14
Now I invest with Pocketoption
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-02-28 19:31:39
Love this platform. Ease of use. Just have to be smart and have the right mindframe. Highly recommended
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-02-28 09:53:08
This is a really great site to use it definitely can change the outcome of your lifestyle in a positive way and make you truly self made.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-02-27 16:58:49
Really great platform and good support
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-02-26 23:02:33
The best broker I've used in my trading experience!!! I love the high payouts ????
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-02-26 11:58:40
GREAT platform for my fast trades on binary!!!!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-02-25 06:06:17
Great Platform with the best…
Great Platform with the best technology, really high pay rates and tons of options to trade, and outstanding rapid-response customer service. Plus they offer great rewards when you trade on this platform.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-02-25 05:55:18
افراد مختلف در پاکت آپشن نظرات مختلفی دارند. من به نظرات همه احترام میگزارم، اما برخی از نظرات بدون حقیقت و خارج از انصاف هستند. نظرات افرادی که بدون دانش ترید می کنند، این افراد در صورت برنده شدن برد خودشون رو به توانایی خودشون و هنر معامله مرتبط می دانند و در صورت باخت،تقصیر رو به گردن بروکر می اندازند.
به نظر من ترید کردن بدون دانش ترید در هر بازار به قمار شباهت دارد پس بدون دانش باینری نباید وارد بازی باینری بشویم. پاکت آپشن تنها بروکری است که علاوه بر تلاش برای آموزش مشتریان در تمام مراحل همراه مشتریان آماتور و حرفه ای خود است و من اگرچه هنوز به سود نرسیدم ولی به این نتیجه رسیدم که پاکت آپشن از سود بردن مشتریان و ترغیب دیگر مشتریان به ترید بیشتر سود میبرد و تمام تلاش خود را برای آشنایی مشتریان با دانش ترید می کند. من از پاکت آپشن سپاسگزارم.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-02-23 15:56:13
این بروکر جزو بهترین بروکرهاست با پلتفرم عالی و اندیکاتور و اسیلاتورهای متعدد، پشتیبانی از اکثر ارزها و سهام ها ، واریز و برداشت سریع و به طریق های مختلف، و پشتیبانی قوی و عالی. من که خیلی راضی ام.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za PO TRADE

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik