Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Stvarne recenzije 2024

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Recenzije korisnika

2022-03-25 23:19:11
The platform is great and swit...you can earn money easily in PO TRADE with their video and good teaching....I'm glad to work with this platform..thank you..خیلی خوشحالم که میتونم راحت برداشت بزنم و با این‌پلتفرم کار کنم...ممنونم
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-03-24 09:04:23
That's amazing that to have great platform for traders. Pro traders earning thousands of dollars. And we can see each profile of trader. Great platform
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-03-24 08:11:21
من با خیلی از بروکر ها کار کردم اما پلتفرم پاکت را دوست دارم . و تا حالا پاکت آپشن به من پرداخت داشته و مشکلی نداشتم و امیدوارم از این به بعد هم بتونم با این پلتفرم زیبا
کار کنم و تا زمانی پرداخت داشته باشد ما کار میکنیم
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-03-20 05:29:08
Great platform can learn using demo and have potential to profit in a live account.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-03-19 17:11:43
Excellent platorm, easy to use and amazing customer service
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-03-19 13:38:49
the best
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-03-19 13:38:40
best broker
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-03-19 08:37:44
Great platform and easy to use.

I also love the idea of gems rewarding system! ^_^
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-03-19 01:26:33
The best broker I love it faster withdrawal and great customer service thanks PO TRADEs
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-03-18 19:15:57
Excellent trading platform ever in 2022 and it will be the best of all time and ever ..
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za PO TRADE

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik