Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2024

Maklum balas anda membantu kami menambah baik platform anda dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat penarafan dan berikan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!. Lihat penarafan dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2023-02-11 11:34:28
I HAVE WITHDRAW 200$ BUT IN MY PO TRADE ID 689$ AVAILBLE ON THAT TIME BUT MY WITHDRAWAL DECLINED VERY DISAPPOINTED
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-11 09:15:12
I recieved a mail saying you have got a gift of 75$ bonus direct to your account. I tried to claim it but than it got disappeared. I try to contact customer service they told md it was created to your account and was used.
I checked every single transaction, gift history, purchase i claimed, bonus I claimed I didn't find it anywhere.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-11 06:30:06
Love this app
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-11 02:09:28
Too laggy.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-10 20:04:53
I love PO
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-10 19:04:04
Its good.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-10 18:01:29
Good morning, I'm wanting to make the deposit of the first deposit at the brokerage and I'm not finding the debit or credit card option, it's only appearing for Crypton coins
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-10 12:13:03
best ever trading platform i have seen
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-10 10:45:14
PO TRADEs broker, I used this broker from last six months because my brother told me to use and i foud this broker is one of the best broker available in the market, no other broker will give you facilities, like PO TRADEs! All premium indicators, 250 usd daily free tournament, and customer support, on there platform only not reply but here you will get 24*7 customer support team. I love this and every one should join.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-10 02:43:21
Love it!
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk PO TRADE

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan