Real reviews 2022

Maklum balas anda membantu kami menambah baik perkhidmatan dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat rating dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Customer Reviews

2021-09-20 19:11:17
nice and easy to use
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-20 19:10:58
nice application demo acc very useful
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-20 19:05:20
Best binary option app! I have success trading, no problems depositing/withdrawing money, and you can trade 7 days a week ! I love it
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-20 18:58:57
I Love the Mobile App from The App Store. Pocket options has many features that makes them the top broker for binary options. The simple and easy to use platform makes and trader welcome no matter the experience.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-20 18:54:37
Brilliant app, great for when trading on the move.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-20 18:49:33
Nice mobile Trading
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-20 18:48:30
Love the app
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-20 18:44:56
Simple and easy to use, straight forward and not complicated. I love the app
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-20 18:20:03
Pocket option overall has been and is a good platform for trading currency. The app works well and I would definitely recommend and rate 5 stars
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-20 17:55:50
Perfect. I am new trader here , but I got every good service from this broker. Speed + withdrawal perfect.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk Pocket Option

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan