Відображення графіків оптимізовано для швидкого завантаження та збереження заряду батареї до 25% довше.

Відгуки 2024

Ваші відгуки допомагають нам покращувати обслуговування та забезпечувати комфортну торгівлю, розроблену спеціально під ваші потреби.. Переглядайте рейтинги та залишайте ваші пропозиції. Ми цінуємо ваш зворотній зв'язок!

Відгуки клієнтів

2022-12-29 20:24:02
Very poor when i am trying to withdraw my money
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-12-29 13:16:19
Wow!, great support service and my document were verified fast, looking forward to work with PO TRADE.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-12-28 16:38:51
I love to use this, it is so easy to learn and use and also user friendly interface.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-12-28 02:29:09
Love pocketOption.
Best Binary Options site available!
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-12-26 21:59:50
The best platform for binary
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-12-26 05:53:53
this is well be the best online platform i used
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-12-25 14:44:16
P.o. is awesome
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-12-25 11:26:00
PO TRADE is a perfect to make some crazy money all it takes is a little patience watching the candles
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-12-25 06:31:18
PO TRADE is a great way to make some good money all it takes is a little patience watching the candles
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2022-12-23 15:26:04
Nice and user friendly UI, a nice way to make money.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту

Залишити відгук для PO TRADE

Зверніть увагу

Вам необхідно бути верифікованим користувачем, щоб мати змогу залишити відгук