Відображення графіків оптимізовано для швидкого завантаження та збереження заряду батареї до 25% довше.

Відгуки 2024

Ваші відгуки допомагають нам покращувати обслуговування та забезпечувати комфортну торгівлю, розроблену спеціально під ваші потреби.. Переглядайте рейтинги та залишайте ваші пропозиції. Ми цінуємо ваш зворотній зв'язок!

Відгуки клієнтів

2023-02-13 16:56:41
Excellent service and trustworthy platform.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2023-02-12 20:33:24
Good Binary options trading platform where services are very quick and withdrawls also very fast.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2023-02-12 18:07:31
AMAZING
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2023-02-11 15:46:13
PO TRADE is very good broker .Fast deposit and withdrawls ..Customer support is top notch..Uid - 36507674
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2023-02-11 11:34:28
I HAVE WITHDRAW 200$ BUT IN MY PO TRADE ID 689$ AVAILBLE ON THAT TIME BUT MY WITHDRAWAL DECLINED VERY DISAPPOINTED
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2023-02-11 09:15:12
I recieved a mail saying you have got a gift of 75$ bonus direct to your account. I tried to claim it but than it got disappeared. I try to contact customer service they told md it was created to your account and was used.
I checked every single transaction, gift history, purchase i claimed, bonus I claimed I didn't find it anywhere.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2023-02-11 06:30:06
Love this app
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2023-02-11 02:09:28
Too laggy.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2023-02-10 20:04:53
I love PO
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2023-02-10 19:04:04
Its good.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту

Залишити відгук для PO TRADE

Зверніть увагу

Вам необхідно бути верифікованим користувачем, щоб мати змогу залишити відгук