Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Stvarne recenzije 2024

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Recenzije korisnika

2024-02-17 03:05:25
PO TRADE is a good broker, multiple ways to deposit and withdraw money. have to thank this app its changing my life
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2024-02-16 20:37:43
ang maganda ito apps magagamit ng lahat para maka ipon.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2024-02-16 14:49:24
PO TRADEs is a great platform to learn and earn, if you are trying to change and grow your financial circumstances. It is user friendly and their customer service is good.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2024-02-16 09:47:31
El mejor corredor llevando mas de 3 años en la plataforma, 100 recomendado
identificación 7399143
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2024-02-16 05:44:43
This broker has come a long way over the last few years. Out of all the platforms i've tried this is by far the easiest and the most user friendly platform.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2024-02-15 20:38:01
Really innovative profitable and reliable app ! Thank you PO TRADE!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2024-02-15 18:07:59
After using this broker I fell in love with it. The best broker out there. I highly recommend to use this broker
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2024-02-15 05:53:27
Best trading apps in the world.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2024-02-15 00:08:18
Very nice app
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2024-02-14 09:16:55
PocketOption is a very good broker, with multiple possibilities for depositing and withdrawing money and with prompt support.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za PO TRADE

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik