Zoptymalizowany silnik renderujący wykresy skraca czas ładowania i zwiększa żywotność baterii do 25%..

Recenzje rzeczywiste 2024

Twoja opinia zwrotna pomoże nam ulepszać usługę i zapewni wam lepsze doświadczenia handlowe, dostosowane konkretnie do waszych potrzeb. Zobacz oceny i zostaw swoje sugestie. Doceniamy wasze opinie zwrotne!

Recenzje Klientów

2023-08-06 15:58:36
PO TRADE is the best broker so far and I am impressed with the platform. It's user-friendly and runs smoothly. Deposits and withdrawals are quick and customer support is great. They have a variety of assets with high payout of 92% and offer free signals and auto trading. They have free and paid tournaments with amazing prize. Their social copy trade is awesome. They also reward gifts on trading progress and have a community of traders. I definitely recommend PO TRADE to anyone searching for a solid trading platform. id 25216863
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-08-05 15:35:02
The best platform ❤️????
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-08-05 08:17:29
I have tried trading on different platforms, but PO TRADE is the best! withdrawals are always on time and support is always here to
Help me
Best trading app! i totally recommend it to everyone
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-08-04 16:53:40
Great platform
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-08-04 15:05:08
Ok app
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-08-04 11:56:32
Simple organization and nice broker with no delay.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-08-03 22:54:55
Blessed
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-08-03 21:16:50
Great platform
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-08-02 11:25:05
What I like about PO TRADE broker is the active support service. Peoblems and inquiry are delt with very convenient. Big up, keep it up.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-08-02 02:16:12
Number one high frequency broker.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym

Wyślij recenzję dla PO TRADE

Prosimy o zwrócenie uwagi

Aby przesłać recenzję musisz być zweryfikowanym użytkownikiem