Zoptymalizowany silnik renderujący wykresy skraca czas ładowania i zwiększa żywotność baterii do 25%..

Recenzje rzeczywiste 2024

Twoja opinia zwrotna pomoże nam ulepszać usługę i zapewni wam lepsze doświadczenia handlowe, dostosowane konkretnie do waszych potrzeb. Zobacz oceny i zostaw swoje sugestie. Doceniamy wasze opinie zwrotne!

Recenzje Klientów

2022-04-04 15:53:18
Only had 1 glitch on this platform but honestly is a great platform to trade on
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-04-03 14:23:53
Until now, PO TRADE is the best broker
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-04-02 22:02:54
PO TRADE is a trustworthy and reputable binary options broker that places a high priority on the privacy of its clients.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-04-02 18:27:50
از لحاظ واریز و برداشت خوبه اما امکانات چارتش خوب نیست اگه مثل متاتریدر باشه راحت تر میشه تحلیل کرد و عالی میشه
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-03-30 18:15:11
I appreciate your support and follow-up on customer needs, I hope it continues
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-03-30 15:33:46
One of the best platforms for trading options. The platform is easy to use, very responsive during trading with numerous tools and tips to enable you to have a smooth and pleasant trading experience. Easy to deposit and withdrawal. In general, great platform!
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-03-29 15:49:10
Awesome
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-03-28 05:35:13
One of the best platforms you will find. customer services does pretty well and deposits and withdraws are done in a timely fashion
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-03-26 21:06:22
Very good trading platform in the world
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-03-26 11:18:31
i don't know much about trading but this is really helping me get the basics down
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym

Wyślij recenzję dla PO TRADE

Prosimy o zwrócenie uwagi

Aby przesłać recenzję musisz być zweryfikowanym użytkownikiem