Zoptymalizowany silnik renderujący wykresy skraca czas ładowania i zwiększa żywotność baterii do 25%..

Recenzje rzeczywiste 2024

Twoja opinia zwrotna pomoże nam ulepszać usługę i zapewni wam lepsze doświadczenia handlowe, dostosowane konkretnie do waszych potrzeb. Zobacz oceny i zostaw swoje sugestie. Doceniamy wasze opinie zwrotne!

Recenzje Klientów

2022-02-18 15:10:59
User ID: 10406351. I'm yet to make a deposit but I enjoy sharpening my skills on the daily tournaments.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-02-16 08:03:12
I'm new to platform I'm learning how to trade daily they provide free tournament . I observed lot of people feel happy by using this amazing platform
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-02-15 07:13:46
Good application for trading. Very fast withdrawal. I recommend this platform for traders to enjoy trading
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-02-13 22:56:02
I love PO TRADE it’s easy to use great quality 100% recommend
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-02-13 18:42:28
PO TRADE is the best trading app I've used. My deposit was credited instantly, with zero commission. The user interface is friendly, and easy to use. Prices are updated, so trading is done at the right price.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-02-12 18:14:47
I Love PO TRADE! PO TRADE is a very reputable Broker that I have found to be very responsive to my questions and my deposits and withdrawals are alway very timely.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-02-12 09:22:26
سلام خدمت شما .این بروکر بسیار عالی هست بسیار سریع از هر لحاظ .قابل اعتمادواریزبسیار
سریع از برنامه خوبتون نهاییت تشکر را دارم. من پنج ستاره امتیاز میدهم
چهار تا ستاره نشان داده نمی‌دونم چرا
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-02-11 18:11:51
A lot of features....really excited to use this platform
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-02-11 06:25:08
Best broker I have seen, very reliable and the platform is owesome.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2022-02-10 23:58:12
I like PO TRADE because it has so many different choices to trade on. They are quick and efficient here!!
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym

Wyślij recenzję dla PO TRADE

Prosimy o zwrócenie uwagi

Aby przesłać recenzję musisz być zweryfikowanym użytkownikiem