Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Real reviews 2023

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Recenzije korisnika

2021-11-07 15:44:26
Love this platform. Very user friendly and great platform to learn.


ID:14889626
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-11-04 23:33:24
moznost uzavirani obchodu do minuty, 2 minut, 5minut, atd s moznosti i uzavirani obchodu do 5 secund, top aplikace k obchodovani zatim jedina co funguje a bez chyb ci spatnych prihlaseni zame uplne super.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-11-03 13:15:29
Thanks guys Thanks lot.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-11-03 04:23:24
pocket options is goods for first time traders easy to learn very nice
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-11-02 19:27:20
Very good trade platform
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-11-02 19:12:28
Social trading is one of the most useful features of PO TRADE, especially for new traders. It allows you to keep an eye on other investors’ trading habits and see which ones produce successful results. Once you find the most skilled traders, you can learn to emulate their trades for better odds on yours.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-11-01 17:48:19
I definitely love this broker. Works really quickly.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-11-01 03:02:38
Love PO TRADEs This is the best trading platform in the World once you learn how to trade on it.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-10-31 23:19:14
I love this Broker!! money arrives to your bank account fast
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-10-30 16:04:57
Я торгую на PO TRADE уже 2 года и даже не думаю о переходе к другому брокеру. очень удобная платформа, недавно сделали сверхбыстрое открытие сделок, быстрый вывод средств, проблем с котировками нет. Что еще вам нужно для комфортной торговли? мой идентификатор 10041815
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za PO TRADE

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik