Zoptymalizowany silnik renderujący wykresy skraca czas ładowania i zwiększa żywotność baterii do 25%..

Recenzje rzeczywiste 2024

Twoja opinia zwrotna pomoże nam ulepszać usługę i zapewni wam lepsze doświadczenia handlowe, dostosowane konkretnie do waszych potrzeb. Zobacz oceny i zostaw swoje sugestie. Doceniamy wasze opinie zwrotne!

Recenzje Klientów

2021-05-07 13:03:04
Deposited Bitcoin into my account and still haven’t received it
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-05-05 16:14:20
Goodmorning would just like some guidance on getting the bonus because I'm kinda confused
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-05-05 01:41:55
Good customer service, excellent platform for trading, and plenty of extra bonuses and tournaments definitely make it a plus. Only reason I did not provide 5 star is because of the lag of some trades are anywhere from 2 to 10 seconds that I experience from time to time with trades. Other than that I am enjoying using this broker.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-05-04 13:57:07
I like PO TRADE platform, it has almost everything and I
whish I could deposit fund and start trading and also I like to see if the Ethereum and all cryptocurrency can be start trading in PO TRADE.
thank you
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-05-04 07:13:34
A great way to make profits
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-05-03 21:00:30
definitely should have rollover for perfect 5
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-05-02 17:55:33
Great way to make an extra amount of money.
very simple to use.
best part is that you can add indicators directly on the candlecharts without the need of trading view.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-05-01 01:54:44
PO TRADE is amazing. You must try it and also remember risk management !!!!!!
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-05-01 01:42:24
I’ve enjoyed trading and learning the art of bio art options
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-04-30 19:51:03
Great broker with plenty of options
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym

Wyślij recenzję dla PO TRADE

Prosimy o zwrócenie uwagi

Aby przesłać recenzję musisz być zweryfikowanym użytkownikiem