Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2024

Maklum balas anda membantu kami menambah baik platform anda dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat penarafan dan berikan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!. Lihat penarafan dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2023-12-10 13:20:56
Great app super smooth..
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-12-10 10:11:20
PO TRADE is a very innovative broker that is constantly looking to enhance the trading experience. They have everything a new trader needs to become a successful and profitable trader. If you are unsure if you should give PO TRADE a chance because of a few bad reviews. I would encourage you to take a leap of faith and judge for yourself. Start off by using only the practice account (Demo) to build readiness and experience before trading with actual funds.

UID 69927621
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-12-09 13:46:42
Amazing platform and incredible ????????????
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-12-08 22:58:20
I thought bad about pocketoption but it's an amazing platform you just have to trust in yourself and follow the charts. and also i have brought many friends here and they are trading with bigger amount thanks to pocketoption we have earned a lot!
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-12-08 20:28:08
it's a good broker site
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-12-08 20:19:36
Very good
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-12-08 16:45:35
Without any doubt PO TRADE is one of the best if it's not the best, binary option plate form. I love it.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-12-08 14:16:10
Love the platform
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-12-08 13:58:54
Best trading platform ever to make money.
Thanks pocketoption
ID - 69902263
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-12-07 22:17:35
Nice but i am new
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk PO TRADE

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan