Zoptymalizowany silnik renderujący wykresy skraca czas ładowania i zwiększa żywotność baterii do 25%..

Recenzje rzeczywiste 2024

Twoja opinia zwrotna pomoże nam ulepszać usługę i zapewni wam lepsze doświadczenia handlowe, dostosowane konkretnie do waszych potrzeb. Zobacz oceny i zostaw swoje sugestie. Doceniamy wasze opinie zwrotne!

Recenzje Klientów

2023-02-15 01:06:37
Easy to play
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-02-14 19:55:34
Can't wait to get back on my trades most recommended broker I can refer to my friends my last payout was $850.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-02-14 19:30:58
This platform is very easy to use and has many indicators. That's why I chose this platform.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-02-13 20:17:24
Besides the bug here and there with the app, I am really liking the ease of use and options trading.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-02-13 16:56:41
Excellent service and trustworthy platform.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-02-12 20:33:24
Good Binary options trading platform where services are very quick and withdrawls also very fast.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-02-12 18:07:31
AMAZING
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-02-11 15:46:13
PO TRADE is very good broker .Fast deposit and withdrawls ..Customer support is top notch..Uid - 36507674
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-02-11 11:34:28
I HAVE WITHDRAW 200$ BUT IN MY PO TRADE ID 689$ AVAILBLE ON THAT TIME BUT MY WITHDRAWAL DECLINED VERY DISAPPOINTED
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-02-11 09:15:12
I recieved a mail saying you have got a gift of 75$ bonus direct to your account. I tried to claim it but than it got disappeared. I try to contact customer service they told md it was created to your account and was used.
I checked every single transaction, gift history, purchase i claimed, bonus I claimed I didn't find it anywhere.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym

Wyślij recenzję dla PO TRADE

Prosimy o zwrócenie uwagi

Aby przesłać recenzję musisz być zweryfikowanym użytkownikiem