Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Stvarne recenzije 2024

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Recenzije korisnika

2023-12-10 13:20:56
Great app super smooth..
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-12-10 10:11:20
PO TRADE is a very innovative broker that is constantly looking to enhance the trading experience. They have everything a new trader needs to become a successful and profitable trader. If you are unsure if you should give PO TRADE a chance because of a few bad reviews. I would encourage you to take a leap of faith and judge for yourself. Start off by using only the practice account (Demo) to build readiness and experience before trading with actual funds.

UID 69927621
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-12-09 13:46:42
Amazing platform and incredible ????????????
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-12-08 22:58:20
I thought bad about pocketoption but it's an amazing platform you just have to trust in yourself and follow the charts. and also i have brought many friends here and they are trading with bigger amount thanks to pocketoption we have earned a lot!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-12-08 20:28:08
it's a good broker site
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-12-08 20:19:36
Very good
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-12-08 16:45:35
Without any doubt PO TRADE is one of the best if it's not the best, binary option plate form. I love it.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-12-08 14:16:10
Love the platform
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-12-08 13:58:54
Best trading platform ever to make money.
Thanks pocketoption
ID - 69902263
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-12-07 22:17:35
Nice but i am new
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za PO TRADE

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik